ELS MÚSICS

LÍDIA

Baixista, cursa estudis superiors de música al ESEM Taller de Músics de Barcelona. Als 10 anys comença a estudiar guitarra flamenca amb Manuel Moreno Claro. Al 2009, s’interessa pel baix elèctric i comença a rebre classes del contrabaixista Leo Hipaucha a l’Aula de Música i Teatre de Sant Feliu de Llobregat.
Involucrada actualment en diversos projectes a l’escena barcelonina: Matizz Band, Carolina Alabau Group, Al Pladellorens Trio, Micaela Chalmeta Big Band ( dirigida pel reconegut trompetista David Pastor) i Scarlet’s & The Femme Soul Band. També obre la jam session del JazzSíClub, un cop al mes, amb el quartet de jazz Fuerza 4.


 

CISCU

Pianista i compositor, graduat en Humanitats per la UPF, estudia al Conservatori de Música de Badalona i al Taller de músics de Barcelona.
Exerceix com a pianista i compositor en diversos grups de l’escena barcelonina (Yes We Kant, Mundo de Papel, Venus Iacta est, 400 gramos, Atomic Yakuza), treballa de tècnic de so com a autònom i en diferents empreses, composa bandes sonores per a publicitat i dona classes de piano a escoles de Barcelona i rodalies. Actualment forma part com a cofundador de Matizz Band (latin jazz) i Chameleons (Funk).


 

TONI

Llicenciat a la Universitat de Barcelona en Filologia Alemanya amb menció al Àrab (UB i FU Berlín), inicia els seus estudis musicals en percussió Llatina al Taller de Músics de Barcelona, es trasllada l’any 2000 a Mèxic on pren classes particulars amb Tito Martínez (percussionista de Chuchito Valdés), Yunior Ortiz (percussionista de Willy Chirino) i Rubén Oyalvides (percussionista de Armando Manzanero i Francisco Céspedes). Cofundador del grup “Manglares” amb qui durant 10 anys fa concerts per tota la República Mexicana actuant en diversos Festivals, entre ells: Mexjazz festival 2008, 2009, 2010, y 2011, Festival Internacional de las Culturas del Caribe 2011, Nisville Jazz Festival 2014 (Sèrbia). Actualment resideix a Barcelona on és membre i cofundador de Matizzband i participa en diversos projectes com a percussionista i músic d’estudi.